OM BORETTSLAGET NYTTIG INFO STYRET/VAKTMESTER NYHETER OPPSLAGSTAVLE AKTIVITETER STARTSIDEN
Du er her: StartsidenNyheter › Velkommen til en ny sesong med kurs i medisinsk yoga, avspenning og meditasjon! 21.05.2018

NYHETER

» 

Tusen tusen takk for dugnadsinnsatsen i mai!

» 

Utleieoversikt - velferd-/selskapslokalet

» 

I uke 23 (fra 4. til 8. juni) kan du få levert farlig avfall i borettslaget

» 

Rundskriv mars 2018

» 

Trenger du en parkeringsplass? - liste oppdatert 2. mai

KONTAKT REDAKTØR
  Er det noe du savner på våre sider? Skriv til oss her, så kanskje det publiseres.
 
Antall besøk: 292784
 


 
Se også arkivet:

Velkommen til en ny sesong med kurs i medisinsk yoga, avspenning og meditasjon!

 BildeKurset avholdes på vaskeriet i Prost Hallings vei 1 med oppstart mandag 22. januar kl. 18.30 - 20.00. Kurset vil gå over 10 uker frem til 9. april.

Mediyoga handler om å trene sinnet i like stor grad som kroppen, noe som fører til at ikke bare ryggen, men også innstillingen til livet blir mer fleksibel. Det handler om at kjertelsystemet som kontrollerer hormonproduksjon balanseres og at det blir enklere å takle hverdagens stress og utfordringer med større ro, slik at det ikke lenger blir så stor belastning på systemet.


Kurset vil basere seg på en rolig, avspennende og dyptgående yoga, hvor fysiske øvelser kombineres med puste- og konsentrasjonsteknikker. Dette for å kunne gi en dyp og energimessig balanse på alle plan. Alle øvelser utføres alltid med utgangspunkt i deres egne evne og kapasitet.

 

Denne sesongen skal vi ha fokus på fem områder i kroppen hvor stress lagrer seg. Vi går igjennom et slikt stressområde annenhver uke og ser på det ut fra fysiologisk og yogisk perspektiv, samt lære øvelser og meditasjoner tilpasset det aktuelle området. Med dette vil du ha muligheten til å praktisere daglig - egenpraksis er veien til et bedre liv. Et sett med øvelser og meditasjon vil ikke ta mer enn 5 minutter daglig, men du vil merke forskjellen!

 

Yoga-læreren heter Azra Feraget, er 37 år gammel og opprinnelig fra Bosnia. Utdannet sykepleier og sertifisert Mediyoga-lærer og -terapeut, pluss at hun har påbegynt utdannelse i Kundalini-yoga med en av verdens mest anerkjente yoga-lærere Guru Rattana. Azra underviser mediyoga på "Helseforum for kvinner", Frisklivssentralen på Tøyen, Statenslegemiddelverket og KRIPOS og har også undervist mediyoga for kreftpasienter på Radiumhospitalet.


 

Prisen på kurset er fortsatt kr 2000 for 10 uker.


Ta med egen matte og et pledd.

Ta gjerne kontakt på mail om det er noe du lurer på: azraferaget@gmail.com


Vel møtt!

Til toppen av siden
  
Løsningen er utviklet av Borettslag.NET Ansvarlig redaktør: Irene Bruun