Værgudene var med oss i år også, sommeren kom! Det var stort oppmøte både 7. og 8. mai og det var en glede å servere pølser og mineralvann til dere som stakk bortom vaskeribygningen for servering. Mange benyttet også i år anledningen til å kjøpe sommerblomster fra Din Hage.

Ta deg en kveldstur gjennom borettslaget og se hvor fint vi har fått det. Felles dugnadsinnsats i to dager har gitt resultater, nå er det pent hos oss.


Vaktmester Geir kan informere om at det i år ble delt ut over 100 sekker med kukompost, jord og dekkbark. Det ble i tillegg tømt ca 22 kubikk med søppel på dugnaden og ved rusken onsdag 3. mai ble det levert nesten 6,5 tonn med søppel. I april fjernet vaktmester i tillegg 7-8 kubikk med stein og grus fra området og samlet opp ca 20 plastsekker med søppel og avfall etter vinteren.

Over 140 andelseiere har deltatt ved dugnaden og registrert seg og er da med i trekningen av to husleier som trekkes ved generalforsamlingen mandag 31. mai kl 18.00 på Bryn Skole.


En liten bønn fra vaktmester:
Vær så snille å ikke legge ut elektrisk avfall til rusken, det blir ikke tatt med.

Vaktmester opplyser også om at det allerede nå begynner å fylle seg opp med ting som ikke skal stå lagret i oppgangene. Fellesområdene skal ikke benyttes som lagringsplass og ting som blir satt her blir fjernet. Vi hadde en stor dugnad i 2017 - hjelp oss å holde det ryddig også inne i oppganger og i fellesområdene i kjeller og på loft.


Gartnerønsker mottatt under dugnadsdagene
Takk for alle innspill og hyggelige samtaler ved oppgangene!

Garner vil plante og levere ut blomster, etter mottatte ønsker. Dette skjer fortløpende før sommerferien.

En liten bønn fra gartner, vaktmester og styret. Hjelp oss å holde det pent gjennom hele sesongen ved å luke vekk ugresset i blomsterbedene foran inngangspartiet og også under balkongene. Husk også å vanne.