Generalforsamlingen 22. mai
Styret takker for gode forslag og et godt oppmøte på årets generalforsamling. Styret fortsetter sitt arbeid med drift og vedlikehold innenfor rammene av det vedtatt budsjettet for 2017.

 

Utredning av flere større prosjekter vil starte utover høsten, basert på forslag som gikk igjennom på generalforsamlingen.

 

 


 

 

 

 

 

 

Styrekontoret i sommer

Styrekontoret er betjent hver tirsdag i sommer med unntak av fellesferie-tirsdagene 11., 18. og 25. juli. Vaktmester har kontortid hver onsdag mellom kl. 1000-1030 og kan nås på telefon 22 64 20 58. Velkommen innom for en prat.


I fellesferieukene 28, 29 og 30 har vi vikarer fra Gamlebyen og Oslo vaktmestersentral. De vil passe på området for vaktmestrene som har velfortjent ferie.

 

Husk å vanne blomstene foran inn­gangen,

i tønner og bed - det er tørt!

Styret er meget glade for at mange deltok på dugnaden i vår. Sommer­blomster er utplassert i tønner. Nå er det i skrivende stund litt regn, men vi håper jo på bedre dager. Da er det viktig å vanne. Det er ikke sikkert at de plantene som står nærmest hus­veggen får noe vann selv om det regner. Husker du dette så varer sommergledene lengre.

 

Vi oppfordrer alle også til å ta en liten runde og rydde litt utenfor egen oppgang. Ta et kvarter ute i frisk luft og hjelp oss å holde det velstelt over alt. Det er feie­koster tilgjengelig i hver oppgang J

 

Bruk av vann,

vannlåsen må ikke skrues for hardt igjen

Når vannet spruter ut av kranen - stopp å skru. Låsen tømmer seg automatisk.


Følgende store prosjekt gjennomføres i år:

Muremester Nils Berg AS under prosjektledelse av Obos Prosjekt gjennomfører prosjekt fasadevask /rehabilitering av balkonger og blokkene. Det vil være en liten periode med unntakstilstand, der hvor fasadevask pågår, men det kommer til å bli meget bra når vi er ferdige med hele borettslaget til høsten. Mer informasjon finner du på vår nettside.


Dette prosjektet vil være et stort økonomisk løft for borettslaget. Vi håper du blir fornøyd.

 

Grillplassene - husk å gjøre rent etter deg

Matrester tiltrekker seg rotter og mus, de er vi ikke så glade i. Ta også med deg egen søppel og kast denne i en av søppel­beholderne på området. 

 

http://ts1.mm.bing.net/th?id=I4828866712830712&pid=1.1

 

.og søppel igjen - ta hensyn.

Husk også å rydde i kjellere og på loft

 

Innkastluken til restavfall er ikke dimensjonert for større avfall. Større avfall skal da selvfølgelig ikke settes igjen ved siden av anlegget men oppbevares til vi har Rusken hver første onsdag i hver måned. Styret oppfordrer sterkt til at dette overholdes. Rest­avfall vil bli tømt hver fredag. Dersom søppelbeholder er full, gå til neste og kast ditt søppel her eller ta det med inn igjen. Vær vennlig å ikke sett igjen søppel eller papir ved siden av søppelsjakt.

 

Pass på i sommer

Er naboen bortreist kan du utvise godt nabo­skap ved å ta inn aviser og reklame fra dørmatten. Ikke la uved­kommende se at ingen er hjemme. Tyvene sover dessverre ikke om sommeren.

 


 Bry deg om, ikke med naboen.

 

Ha en fortsatt god sommer og nyt den når den er her!