Nyttig informasjon

Skilt, ringetablå og postkasse

Ringetablå og postkasser skal være merket med korrekt type skilt. Vår leverandør av postkasseskilt er Stansefabrikken/Skiltservice.


Skilt til postkasse må bestilles hos Stansefabrikken/Skiltservice som har de riktige målene. Du når dem på telefon 958 21 268.

Du kan også bestille skiltene direkte via http://skiltservice.com/kontakt-oss 

Husk å få med at du bor i Teisen borettslag, hva som skal stå på skiltet og adressen det skal sendes til. 

Vær oppmerksom på: 
Leilighetsnummer er fire siffer og du finner det på utsiden av entredøren din eller på felles-kostnadsblanketten fra Obos. Du skal ikke fylle inn H0204 etc. nummeret, dette er for stat og kommune. Bestillingsblanketten finner du nederst på siden.

Ringetablå 
Alle oppgangene har montert elektronisk ringetablå. Du må ta kontakt med vaktmester for å få ny programmering når du flytter inn eller vil endre navn. Enten via e-post vaktmester@teisen.no eller ved å legge en beskjed i vaktmesters postkasse på utsiden av Prost Hallings vei 1. Husk å oppgi leilighetsnummer (fire siffer) og adresse samt det etternavnet du ønsker skal vises i tablået.

Er du nyinnflyttet ber vi deg om å ordne dette så fort som mulig slik at alle skiltene er like og tablået ser "ryddig" ut.
Vi anbefaler at du bruker FORNAVN + ETTERNAVN.

Last ned:
Postkasseskilt 2011 skjema for bestilling av postkasseskilt i Teisen BRL.pdf