Vi fikk inn 304 svar og mange gode føringer og innspill som vi tar med oss i den videre prosessen. Vi har overlevert en liste til GET med tilbakemeldinger på problemer som de vil ta tak i.

 

Vi ser av svarene at det er noen klare ønsker fra dere;

- å beholde TV-kanalpakken i den kollektive avtalen vi har i dag

- å beholde internett-tilgang i grunnpakken i den kollektive avtalen vi har i dag (269 sier ja)

- å få høyere internett-hastighet. Det er hele 261 som sier at høy internetthastighet er viktig for dem og 186 som allerede betaler for det i dag.

 

286 ønsker å beholde en grunnpakke med både TV og internett inkludert i felleskostnadene.

191 er villige til å betale inntil kr 500 pr måned for TV og internett, dersom tilbud og hastighet er slik vi ønsker (=forbedret fra i dag).

Hele 186 ønsker å binde seg til en leverandør i 3-5 år mot at de dekker installering av nye tv- og internettkabler mens 77 er usikre og 41 sier nei.

På spørsmålet om vi bør oppgradere tv- og internettkablene i borettslaget er 4 av 5 innstilt på detselv om 4 av 5 også sier nei til å betale mer for dette over felleskostnadene.

 

På spørsmålet om man ønsker å bytte internettleverandør fra GET som vi har i dag svarer 112 nei, 143 er usikre og 49 sier ja.

 

Vi har god dialog med GET, i tillegg har styret innhentet tilbud og vært i dialog med flere leverandører herunder Canal Digital, Altiboks, Homenet og GET. Vi vil innhente komplette priser og tilbud og kommer tilbake i begynnelsen av 2018 med mer informasjon.

 

Vinnere av en måneds gratis husleie ble:

Reidun Sørsund, Tvetenveien 25

Anatoly Vasilevskiy, Klosterheimveien 9

 

Vi gratulerer!

 

Mvh

styret i Teisen park borettslag AL
Oslo, 1. januar 2018