I år kan du også handle kvalitetsblomster til balkongkassen utenfor vaskeribygningen fra kl 18.00-20.00 både mandag og tirsdag. Velkommen til hyggelig handel hos gartnerne fra Din Hage. 

Bli med i trekningen av 2 x 1 måneds gratis husleie.
(Trekning under årets generalforsamling, man må være tilstede for å vinne).

Mandag 7. mai: øvre del
Tirsdag 8. mai: nedre del
Fellesdugnaden starter ca kl. 17.30.

Pølser og mineralvann serveres fra kl. 18.30 utenfor vaskeribygningen. Alle som kommer oppom vil også få en liten oppmerksomhet som takk for innsatsen.

Velkommen til vårdugnad og blomsterutsalg 7. og 8. mai 2017
Bli med i trekningen av 2 x 1 måneds gratis husleie!

Et sikkert vårtegn i Teisen Park er årets dugnad. Oppmmøte de senere år har økt jevnt, noe vi i styret setter meget stor pris på. Vi oppfordrer andelseiere til å bli med i år også. Det gir en god-følelse av å ha det pent og ryddig rundt seg og det er hyggelig å bli kjent med nye mennesker. Her er det bare å få unna siste rest av løv, rusk og rask å forberede seg til herlige, lange og late sommerdager! Måtte været stå oss bi.


Anleggsgartneren vår kommer!

 Tradisjonen tro vil vår gartner Jan Tore Engebretsen, fra Din Hage besøke alle oppgangene som har gitt beskjed til styret i forkant. Legg en lapp i styrets postkasse, Prost Hallings vei 1 eller en epost til styret@teisen.no. 
Gi beskjed om ønskelig fargevalg på blomstene slik at Din Hage kan levere dette.


Blomsterutsalg til balkongkasser

Som i fjor har styret, i samarbeid med Din Hage, sørget for en egen «blomsterbutikk» for beboerne i Teisen Park. Planter kan kjøpes av Din Hage utenfor vaskeribygningen begge dagene. Vi har laget en pakkeløsning bestående av Surfina og Slyngpelargonia i assorterte farger, som dere velge selv.

Blomsterpakke består av 6 balkongplanter av topp kvalitet, samt en sekk med ca. 18 liter jord til kun kr. 400,-. Husk kontanter, vi tar ikke kort i denne forbindelse. 


Vaktmesterne hjelper til

Vaktmestrene er til stede og setter ut plastsekker, river, spader, ekstra jord og torv (ta kontakt om dere trenger noe mer). Husk; rydd ut oppsamlede gjenstander i fellesområder i kjeller og på loft - rusken avholdes onsdag 2. mai.

Dere kan godt avholde dugnad en annen dag enn ovennevnte, bare sørg for at en person er tilstede når gartneren går rundt. Snakk med vaktmester om river/sekker med mer.

Flaggheising og nasjonalsang 17. mai - møt opp ved vaskeribygningen kl. 08:15

Alna Janitsjar stiller opp og spiller for oss fra kl. 08:15 - vel møtt!

Vi minner om - varmtvannsbereder.
Borettslaget støtter med kr 2.000

Styret gjennomførte nylig en befaring av alle leiligheter der vi kartla fire ting i leiligheten; 1: Ildsted, 2: årstall på varmvannsbereder, 3. ventilasjon (lufteluker i alle rom og annet egen-montert utstyr) og 4: kvaliteten på utgangsdør. Egen rapport vil følge når vi har fått registrert alle opplysningene.

I flere leiligheter ble det gitt beskjed om at varmtvannsberederen var moden for utskiftning. Husk at du selv er ansvarlig hvis det oppstår lekkasje fra gammel bereder og at du også må dekke egenandelen på kr 10.000 ved en eventuell vannskade. Alle mottar kr. 2.000,- i refusjon fra borettslaget om man kan dokumentere utskiftning av bereder. Installasjon av standard bereder vil koste mindre enn egenandelen for en eventuell fuktskade.

Styrets samarbeidende VVS-firma er Komplett Rørservice AS på telefon 22 38 06 00 eller mobil 90 23 22 22. Du får selvfølgelig støtte uansett hvilken leveran­dør du benytter.

 

Med vennlig hilsen

 

Styret i Teisen Park Borettslag AL