Bli med i trekningen av 4 x 1 måneds gratis husleie!
Velkommen til vårdugnad i perioden frem til 15. mai

Et sikkert vårtegn i Teisen Park er årets dugnad. Oppmmøte de senere år har økt jevnt, noe vi i styret setter meget stor pris på. Vi oppfordrer andelseiere til å bli med i år også. Men, på grunn av korona-situasjonen blir årets dugnad annerledes, siden vi ikke kan samles som vi pleier. Vi oppfordrer likevel til å avholde dugnad, men til selvvalgt tidspunkt innen fredag 15. mai. De fleste av oss tilbringer i disse dager mer tid hjemme enn før og da gjør det godt å ha flotte og ryddige utearealer rundt oss. Vi minner om helsedirektoratets anbefaling om å ikke være mer enn 5 personer samlet i gruppe og å holde en fysisk avstand på minst 2 meter (gjelder ikke personer i samme husstand). Målet for dugnaden er å få unna siste rest av løv, rusk og rask- slik at vi er klare til lange og late sommerdager. De som registrerer at de har avholdt dugnad, er med i trekningen av 4 x 1 måneds gratis husleie. Se instruksjoner om hvordan du kan delta i trekningen nederst på neste side.

Redskaper til bruk på dugnaden
River, spader og søppelsekker settes ut i rundkjøringen i Prost Hallings vei 1, så kan de som vil hente det der. Lån det en dag og sett tilbake etterpå. Vaktmester vil kjøre bort avfallet fra oppgangen.

Bark og jord kan bli levert ved din oppgang
Mandag den 4. mai mottar vi bark og jord fra Din Hage. Ønsker du å få det kjørt til oppgangen din, kan du gi beskjed til vaktmester når du ser ham på området eller på e-post vaktmester@teisen.no.

Anleggsgartneren vår kan besøke din oppgang – gi oss beskjed!
Tradisjonen tro vil vår gartner Jan Tore Engebretsen fra Din Hage, besøke alle oppgangene som har gitt beskjed til styret i forkant. Du kan melde i fra om ønske om besøk ved å sende epost til styret@teisen.no.
Gi gjerne beskjed om ønsket fargevalg på blomstene i blomsterkasse utenfor, slik at Din Hage kan levere dette. Dersom vi ikke hører noe fra din oppgang vil vi plante ut blomstertypen som var der i fjor.


Blomster-utsalg til balkongkasser – du kan bestille til kassen din innen 6. mai
Blomster blir som tidligere år plantet på utsiden av oppgangen av Din Hage. Ønsker du å bestille blomster til blomsterkassen din, klikker du inn her innen onsdag 6. mai, og melder interessen din. Betaling utføres på Vipps når du henter blomstene utenfor vaskeriet mandag 11. mai. Blomstene koster det samme som i fjor.

Blomsterpakke består av 6 balkongplanter av topp kvalitet, samt en sekk med ca. 9 liter jord til kun kr. 400,-. Kontanter og VIPPS er mulige betalingsmuligheter.


HUSK Å RYDDE I FELLESOMRÅDENE – rusken avholdes onsdag 6. mai
Onsdag 6. mai – Komprimatorbil kommer kl. 07:00. Takk for at du også rydder i fellesområdene i kjeller og på loft. Ingen ting skal stå lagret her, av hensyn til brannforskrifter, rømningsveier og trivsel.
Forts. neste side


Generalforsamling skulle vært avholdt fysisk onsdag 3. juni kl. 18.00 i Bryn Skole

Det er dessverre ikke mulig, og vi kommer tilbake til hvordan vi kan avholde generalforsamling i år. I forkant av årets generalforsamling vil du som vanlig motta en formell innkalling. Innkallingen vil du finne foran i styrets årsmelding som vil bli sendt til samtlige husstander i andre halvdel av mai.


Går du på veggen?

Det er rare tider. Tider de færreste av oss har opplevd maken til. Tider vi kommer til å snakke om i framtiden. Du har vært vant til å omgås med hvem du vil, når du vil. Du har gått i selskap, på fester og du har invitert folk hjem til deg. Nå skal du helst sitte inne, holde deg mest mulig for deg selv, og det gikk kanskje greit den første uka. Men etter fjorten dager til gikk de fleste av oss tomme for serier på fjernsyn, vi har lagt alle kabalene og spilt vri åtter og følelsen av å gå på veggen har bare blitt sterkere. Ikke fordi vi er utslitt, men fordi vi ikke får slite oss ut!

Leilighetene kjennes kanskje mindre og trangere enn før fordi vi er inne, mye mer enn vi normalt gjør. Men, alvorlig snakket, det er ingenting som hindrer deg i å gå ut og nyte de flotte grønt¬anleggene våre. De er på sitt aller vakreste om våren, det skjer forandringer hver eneste dag, og det er masse å se på. Det er et vell av farger og er det én gang vi med hånda på hjertet kan si at investeringene våre i utearealene er gull verdt, så må det være nå.

Hvorfor ikke spise frokost i det grønne? Lytte til fuglenes morgensang? Eller ta lunsjen ute på en av gressplenene? Pakk kaffe og matpakke og ta deg et realt friminutt. Sleng deg ned på et pledd eller bruk en av plassene vi har anlagt. Hjernen har godt av å få påfyll av drivstoff og oksygen og hvis du har hjemmekontor, trenger du ikke engang unnskylde deg. Du jobber bedre og mer effektivt etter at hjernen har fått en pause.

Det er rom til oss alle. Hold skikkelig avstand, og gjerne mer enn de to meterne myndighetene anbefaler. Nyt fine Teisen park borettslag og området rundt oss!


Registrering av deltagelse på dugnaden
I år er det ingen svarslipp som skal returneres. I stedet ønsker vi at alle som bidrar til vår alternative dugnad registrerer sin deltagelse på nettsiden her. Når du registrerer deltagelse på nettsiden, får du også muligheten til å dele dine innspill om borettslaget og grønt-anlegget vårt. Alle som registrerer sin deltagelse på dugnaden, er med i trekningen av 4 x 1 måneds gratis husleie! Vi trekker vinnerne i slutten av mai.


Rundskrivet leser du også her