Velkommen til vårdugnad og blomsterutsalg 6. og 7. mai 2019
Et sikkert vårtegn i Teisen Park er årets dugnad. Oppmøte de senere år har økt jevnt, noe vi i styret setter meget stor pris på. Vi oppfordrer andelseiere til å bli med i år også. Det gir en god følelse å ha det pent og ryddig rundt seg, og det er hyggelig å bli bedre kjent med naboene. Målet for dagen er å få unna siste rest av løv, rusk og rask- slik at vi er klare til lange og late sommerdager! Måtte været stå oss bi.

Anleggsgartneren vår kommer!
Tradisjonen tro vil vår gartner Jan Tore Engebretsen, fra Din Hage, besøke alle oppgangene som har gitt beskjed til styret i forkant. Legg en lapp i styrets postkasse, Prost Hallings vei 1 eller en epost til styret@teisen.no.
Gi gjerne beskjed om ønsket fargevalg på blomstene i blomsterkasse utenfor, slik at Din Hage kan levere dette.

Blomster-utsalg til balkongkasser
Som i fjor har styret i samarbeid med Din Hage, sørget for en egen «blomsterbutikk» for beboerne i Teisen Park. Planter kan kjøpes av Din Hage, utenfor vaskeribygningen begge dagene. Vi har laget en pakkeløsning bestående av Surfina og Slyngpelargonia i assorterte farger, som dere kombinere selv.

Blomsterpakke består av 6 balkongplanter av topp kvalitet, samt en sekk med ca. 18 liter jord til kun kr. 400,-.  Kontanter og VIPPS er mulige betalingsmuligheter.


Viktige tider/datoer
Kl. 17:30 starter vårdugnaden begge dager. Vi deler Teisen Park i to – den øvre og nedre delen. 

Kl. 18:30 til kl. 20:00 serveres det pølser og brus, begge dager utenfor vaskeribygningen. Styret er tilstede.

Kl. 18:00 til kl. 20:00 er blomsterbutikken åpen utenfor vaskeribygningen, her kan det spises, handles og sosialiseres. Gjelder begge dager.

Onsdag 8. mai – Komprimatorbil kommer kl. 07:00.
Takk for at du rydder i fellesområdene i kjeller og på loft. Ingen ting skal stå lagret her, av hensyn til brannforskrifter, rømningsveier og trivsel.


Dugnad mandag 6. mai – øvre del
Regnbueveien 1-17, Spektrumveien 1-5, Prost Hallings vei 12-24, Teisenveien 20-27.

Dugnad tirsdag 7. mai – nedre del
Prost Hallings vei 2-8, Klosterheimveien 2-26, Tvetenveien 15-25.

Dere kan godt avholde dugnad en annen dag enn ovennevnte, bare sørg for at en person er tilstede når gartneren går rundt. Snakk med vaktmester om river, sekker med mer.
Takk for innsatsen!

Vaktmesterne hjelper til
Vaktmesterne er tilstede og setter ut plastsekker, river, spader, ekstra jord og torv. Ta kontakt om dere trenger noe mer. Husk; rydd ut oppsamlede gjenstander i fellesområder i kjeller og på loft – rusken avholdes onsdag 8. mai.


INFORMASJON

Generalforsamling av avholdes i år tirsdag 21. mai kl. 18.00 i Bryn Skole
I forkant av møtet vil du som vanlig motta en formell innkalling. Innkallingen vil du finne foran i styrets årsmelding som vil bli sent til samtlige husstander i første halvdel av mai. Vel møtt!

Viktig informasjon - økning i fellesutgiftene fra 1. juli med 5%
Høsten 2019 vil vi starte opp utskiftning av vinduer og balkongdører i borettslaget. Styret har gjennomført en grundig anbudsrunde i samarbeid med Obos prosjekt og vil snart inngå avtale med det firmaet som gir oss den beste avtalen for borettslaget. Et slikt stort vedlikeholdsprosjekt kan kun finansieres ved et felles låneopptak, og vil medføre endring av fellesgjeld og fellesutgifter. I skrivende stund arbeider vi med siste kontraktsavklaringer og har snart oversikten over hvor mye vi må låne. For å møte kostnadene med prosjektet settes felleskostnadene opp med 5%.

Vi minner om – varmtvannsbereder, borettslaget støtter med kr 2.000
Våren 2018 gjennomførte styret befaring av alle leiligheter. I flere leiligheter ble det gitt beskjed om at varmt­vannsberederen var moden for utskiftning. Husk at du selv er ansvarlig hvis det oppstår lekkasje fra gammel bereder og at du også må dekke egenandelen på kr 10.000 ved en eventuell vannskade. Alle mottar kr. 2.000,- i refusjon fra borettslaget om man kan dokumentere utskiftning av bereder. Installasjon av standard bereder vil koste mindre enn egenandelen for en eventuell fuktskade.

Styrets samarbeidende VVS-firma er Komplett Rørservice AS på telefon 22 38 06 00 eller mobil 90 23 22 22. Du får selvfølgelig støtte uansett hvilken leveran­dør du benytter.

Flaggheising og nasjonalsang 17. mai – møt opp ved vaskeribygningen ved 0815 tiden
Alna Janitsjar stiller opp og spiller for oss – vel møtt!


Les rundskrivet her