FASADEPROSJKETET

STOPP AV MALING PÅ BALKONGER FOR 2017

 

Dessverre er det slik at værgudene ikke har vært på vår side, verken gjennom sommeren eller høsten. Mange regndøgn og lave temperaturer i den senere tid har medført forsinkelser. Styret har derfor, i samråd med leverandør og Obos prosjekt, besluttet å stoppe male- og murarbeidet for i år. Det betyr at resterende malerarbeid vil bli iverksatt så snart vi har stabile temperaturer rundt 5 grader til våren.

 

Det betyr at beboere i Prost Hallings vei 2, 4, 6 og 8 - ikke får malt balkonger utvendig i år.  Vi beklager dette.
 

I tillegg vil alle balkonger som er glasset inn bli malt til våren, da stålet er gjennomgående og temperaturen er for lav. Maling vil ikke feste seg, ei heller tørke, og vi vil få problemer med at det vil flasse av til våren.

 

Når det gjelder stillaser i Regnbueveien har man startet demontering. Vi fremholder arbeidet med muring av sålebenker i Regnbueveien (utspring murstein vindu) hvor vi tar kritiske punkt.  Noen steder vil dette bli utført med lift, fremfor stillaser.
 

 

GRAVCO - RUNDE 2. - SPYLING AV INNVENDIGE RØR

 

Etter første runde satt vi igjen med 97 leiligheter, hvor andelseiere av ulike årsaker ikke var tilstede eller leverte fra seg nøkler. Dessverre medfører dette at andre som var tilstede må bruke av arbeidsdagen sin en gang til. Er en borte, blir øvrige i samme rad ikke tatt.
 
Oppfordring til alle - tenk på naboene!

 

Gjenstående leiligheter vil bli tatt i uke 47 - fra 20. - 24. november, etter følgende plan;

Mandag den 20.11:         Klosterheimveien 2, 4, 8, 9 og 14

Tirsdag 21.-22.11:            Teisenveien 20, 22, 26 og Prost Hallings vei 14, 20 og 24

Onsdag 22.11:                   Spektrumveien 1, 2, 3, 4, 5 og Regnbueveien 1, 9, 13 ,17

Torsdag 23.11:                  Prost Hallings vei 2, 3, 4, 5, 6, 8

Fredag 24.11:                    Klosterheimveien 13, 16, 18, 26 og Tvetenveien 15, 19, 21 og 25.

 

NB!  
Dette gjelder kun i de leiligheter hvor vi ikke fikk tilgang og tilstøtende leiligheter i samme stamme. Øvrige, som fant notat i leilighet om at jobb var utført, kan se bort fra dette.

 

De det gjelder vil få grundig informasjon ca. to uker før. Du trenger ikke være hjemme, styret kan forvalte nøkler. Nøkkel til inngangsdør (vi trenger ikke til sikkerhetslås og hovedinngang) kan leveres i kontortid tirsdager. Nøkkel returneres i din postkasse etter utført jobb. Du kan kontakte prosjekt­ansvarlig i styret; John Larssen, johnlarssen@getmail.no, 934 99 304, ved eventuelle spørsmål.

 

Det må være fri tilgang til sluk på kjøkken og bad. Arbeidet starter i første etasje og de jobber seg oppover.

 

Med vennlig hilsen

Styret i Teisen Park Borettslag A L