OBOS startet høsten 2019 lanseringen av en ny nettløsning for borettslag. Denne nettløsningen kan på sikt erstatte vår nåværende nettside www.teisen.no, som har vært drevet av styret i mange år. Vi har startet overføringen av viktig informasjon til den nye nettsiden, i en overgangsperiode vil vi oppdatere begge nettsidene. Den viktigste informasjonen vil fortsatt bli formidlet via nyhetsbrev eller med brev i postkassen, men de fleste opplever det som nyttig å ha tilgang til et rikt informasjonsarkiv på internett.

Den nye nettløsningen heter Vibbo og du finner siden ved å gå inn på www.vibbo.no. Her kan du logge deg inn med mobilnummer og kode du får tilsendt per sms. Du sendes da videre til siden for riktig borettslag og får tilgang til «Min profil». Vi oppfordrer alle til å kontrollere at de er registrert med riktig telefonnummer og e-postadresse på «Min profil». Oppdater når denne informasjonen endrer seg. Videre oppfordrer vi til at alle samtykker til mottak av varsler på e-post og sms, samt samtykke til digital kommunikasjon. Du vil da kunne motta viktige beskjeder fra styret og delta på årets elektroniske generalforsamling. På Vibbo vil du også kunne finne informasjon om «Min bolig», inkludert leilighetsnummer, registrerte andelseiere, felleskostnader og utførte betalinger. Løsningen er under utvikling og det vil antagelig komme flere gode tjenester her på sikt.

Det har vært en annerledes vår, med smittevernregler og restriksjoner for hvordan vi lever livene våre. Grunnet smitteverntiltak kan vi dessverre ikke gjennomføre generalforsamlingen som vanlig i år, men takket være OBOS sin nye nettløsning Vibbo kan generalforsamlingen gjennomføres elektronisk. Se årsberetning 2019 for mer informasjon om hvordan du kan delta på årets generalforsamling. De fleste vil få beretningen levert i postkassen sin fredag ettermiddag/kveld. 

Med vennlig hilsen Styret