Grunnet coronaviruset holder styrekontoret stengt fra og med tirsdag 17. mars til og med tirsdag 7. april

Styret vurderer fortløpende offentlige råd og hvilke tiltak som er nødvendig for å ivareta borettslaget. Hvis perioden med stengt kontor endres eller vi iverksetter andre tiltak for å redusere smitte, vil vi annonsere informasjon om dette på vår nettside www.teisen.no


Ved behov for kontakt med styret ber vi om at du sender e-post til følgende e-post-adresser:

• Etablering eller oppsigelse av parkering, samt spørsmål om faktura, postmottak.tveita@obos.no
• Generelle spørsmål om parkering, parkering@teisen.no 
• Spørsmål om utleielokalet, utleie@teisen.no 
Utleielokalet er stengt i denne perioden. Alle leiekostnader refunderes.
• Spørsmål til vaktmester, vaktmester@teisen.no  
• Andre spørsmål til styret, styret@teisen.no 


Spesielt om prosjekt som gjelder skifte av vinduer og verandadør:

De som har fått to dagers varsel på døren om planlagt arbeid i leiligheten må gi beskjed hvis arbeidet ønskes utsatt grunnet sykdom, karantene eller hjemmekontor. Du vil da få utført arbeidet på et senere tidspunkt, etter nærmere avtale. Send e-post til tt@palmgren.no eller ring telefonnummeret som er oppgitt på oppslag i alle oppganger.

Du leser om prosjektet her


Ekstra renhold i oppgangene og vaskeriet:

Renholdseksperten vil i inneværende uke (12) og uke 13 bidra til å redusere smittespredning ved å vaske/desinfisere håndløpere, postkassestativ og dører til oppgangene, samt alle flater i vaskeri, utleielokale og vaktmesters lokaler. Dette vil kun ha midlertidig effekt, litt avhengig av hvor mange syke beboere vi har og om alle følger anbefalte regler for å redusere smitte. Vi oppfordrer alle til å holde seg inne når de opplever sykdom, vaske hendene hyppig og begrense kontakt med flater i fellesarealet. Ta vare på hverandre.

Tips til deg som vasker hjemme. Bland inn 5% klor i vannet, det desinfiserer og hjelper deg å holde det rent bakteriefritt hjemme og ellers.


Vaskeriet vil holde oppe hele tiden – du får vasket klærne dine

Det er viktig å gi alle et tilbud om renhold og vask av tøy i denne perioden. Går du ut og inn av oppgangene og bruker vaskeriet, pass på god håndhygiene og hold avstand til de du møter.